För mer info, bilder & filmer på saluhästarna, klicka på namnen.

  

 

SWB

 

Nero MVG

Hingst f.180326, svart, snopp, en vit bakfot.

e.Ironman H u.Nicole Tau (2)*** e.Rubinrot- Flamingo

 

Modern Nicole är ett tre-stjärnigt diplomsto. Mormor Nikolina är ELIT-sto som själv tävlat Prix St. George och har lämnat många diplom, tävlingshästar och även ett ELIT-sto. Ur mödernet kommer svårklass hästar och även ett flertal godkända hingstar.

 

Fadern Ironman H e.Bordeaux var bruksprovsvinnare 2017 och fick idel lovord för sin fantastastiska ridbarhet som belönades med 9,5. Här kan du läsa mer om Ironman.

 

 

 

Pharin MVG

Sto f.160509, mörkbrun, stjärn, snopp.

e.Fairway u.Pagila MVG e.Bellagio- Gigolo.

 

Pharins mor Pagila har ett särdeles gott temperament och är Pogilas första avkomma. Pogila är halvsyster (egentligen 3/4)  med den godkända hingsten Panasso 995 e.Guinness som vann 3-års championatet (då talangjakten) och han var även i final på både 4-års championatet och finalist i Rikskvalitétstävlan. Panasso har ävenplaceringar i Prix St George.

Pogila är även helsyster med Pagilo som vann 4-års championatet. Mormorsmor Popea är ett diplom & Elit-sto. 

 

Pappa Fairway e.Floricello- Sandro Hit är otroligt snygg, ridbar och har tre väldigt fina gångarter, Pharin är ur hans första årgång, 


Pharin är en väldigt rörlig liten unge, mjuk och försiktig och verkar ha ärvt sin mors fina temperament. Pharin är syster med Portofino MVG e.Hesselhöj Donkey Boy som såldes till Therese Nilshagen på Elitfölauktionen 2017.


Exportröntgad UA 170530

 

PRIS: 100 000:- + moms 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIMG1097_redigerad.JPG

 

 

 

wklogo[1].gif

 

 

Vi kan erbjuda finansiering för salu hästarna, då vi samarbetar med Wasa Kredit AB.

 

 

 

 
stäng