För mer info, bilder & filmer på saluhästarna, klicka på namnen.

  

 

SWB

 

Pharin MVG

Sto f.160509, mörkbrun, stjärn, snopp.

e.Fairway u.Pagila MVG e.Bellagio- Gigolo.

 

Pharins mor Pagila har ett särdeles gott temperament och är Pogilas första avkomma. Pogila är halvsyster (egentligen 3/4)  med den godkända hingsten Panasso 995 e.Guinness som vann 3-års championatet (då talangjakten) och han var även i final på både 4-års championatet och finalist i Rikskvalitétstävlan. Panasso har ävenplaceringar i Prix St George.

Pogila är även helsyster med Pagilo som vann 4-års championatet. Mormorsmor Popea är ett diplom & Elit-sto. 

 

Pappa Fairway e.Floricello- Sandro Hit är otroligt snygg, ridbar och har tre väldigt fina gångarter, Pharin är ur hans första årgång, 


Pharin är en väldigt rörlig liten unge, mjuk och försiktig och verkar ha ärvt sin mors fina temperament. Pharin är syster med Portofino MVG e.Hesselhöj Donkey Boy som såldes till Therese Nilshagen på Elitfölauktionen 2017.


Exportröntgad UA 170530

 

PRIS: 100 000:- + moms 

Zignum MVG

Hingst född 170706, brun, 3 vita strumpor.

e.Fürstenball u.Zaida (F2) e.Metall- Rubignon.

 

Mamma Zaida är ovisad men är syster med Zonya MVG, Sveriges högst bedömda häst på kvalitén 2012, hon var därefter i final på 4-års championatet. Zaida kommer ur ett mycket bra och välmeriterat möderne, den kända Spindafamiljen F2. Mormor, diplomstoet Zavannah, var Östergötlands bästa tre-års sto och 6:a i riksfinalen. Mormors mor Zaida 11660 är diplom & elit-sto, helsyster till  GP-hingsten Zorn 863 och har bla. lämnat SJU elit-ston och en avkomma i svår dressyr. Därefter är det ytterligare sex generationer diplomston och dom flesta är även elit-premierade. Ur detta möderne kommer även tre godkända hingstar.


Fadern Fürstenball kräver väl ingen närmare presentation. Han har själv vunnit Bundeschampionat, vunnit klasser på svårklassnivå och lämnat 43 godkända söner. 2013 blev han Årets hingst och 2015 låg han högst upp på den tyska avelsvärderingen – Det är näst intill omöjligt att prestera mer i så unga år!  


Zignum är en otroligt uttrycksfull liten hingst, med så enormt mycket utstrålning och här kommer jag attityd. Han är mycket väl ihopkommen och har tre fantastiskt fina gångarter. Han är dessutom begåvad med ett supertemperament, en riktig liten guldklimp! Jag tror att Zignum kan vara den bästa vi fött upp!


Film på Zignum 5 veckor gammal.


PRIS: Hög prisklass!


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIMG1097_redigerad.JPG

 

 

 

wklogo[1].gif

 

 

Vi kan erbjuda finansiering för salu hästarna, då vi samarbetar med Wasa Kredit AB.

 

 

 

 
stäng